Produktoverzicht

Vissnacks

(6)
Viskoekje

Viskoekje

Viskoekje

Kartonnen doos van 25 en 50 stuks.
Koeling 1 tot 6 graden cels
Gekoeld, 6 dagen

Ons viskoekje wordt geproduceerd zonder toevoeging van alcohol en runder/varkensgelatine.

Wijlen Johannes van Dam over het Viskoekje van Freek Schilder

Heeft u al eens een viskoekje geproefd? De bekende culinair deskundige Johannes van Dam wijdde er een paginagroot artikel aan in Het Parool...

In het artikel gaat van Dam terug naar de oorsprong van het Viskoekje: de Portugese ‘bolinho de bacalhau’, gemaakt van gezouten en gedroogde kabeljauw, aardappel en ei. Dit ‘oerrecept’ van het Viskoekje is in vele landen naar de tradities en gebruiken van de eigen keuken aangepast. Heel bekend is het Thaise Viskoekje, maar ook in Amsterdamse Joodse kringen was het Viskoekje altijd al een specialiteit.

Freek Schilder zag de uitdaging en de kansen die er lagen om van het Viskoekje een culinaire snack te maken. Johannes van Dam zegt hierover in Het Parool: “...Het was ten minste vijftien jaar geleden, hoe lang geleden weet Schilder zelf niet meer, dat hij het vervaardigen van het viskoekje professioneel ter hand nam en tegenwoordig zou hij zich, met zijn meer vissnacks uitgebreide bedrijf, de Koning van het Viskoekje kunnen noemen...”

Een mooie titel die Johannes van Dam destijds gaf aan Freek Schilder en zijn bedrijf Visscnacks B.V. Inmiddels mag de Koning van het Viskoekje zich ook verheugen in grote belangstelling voor zijn andere succesvolle visproducten: diverse vissnacks, salades, sauzen en paellaproducten.

bron citaat Johannes van Dam: Het Parool

Neem contact op
Viskroket

Viskroket

Viskroket

kartonnen doos, gevroren a 20 stuks
Bevroren – 18 gr. Cels.
koeling 48 uur, gevroren –18 gr.Cel. 5 mnd
75 gram

Onze viskroket wordt geproduceerd zonder toevoeging van alcohol en runder/varkensgelatine.

Neem contact op
Visburger

Visburger

Visburger

kartonnen doos, gevroren a 24 stuks
Bevroren –18 gr. Cels.
koeling 48 uur, gevroren –18 gr.Cel. 5 mnd
100 gram

Onze visburger wordt geproduceerd zonder toevoeging van alcohol en runder/varkensgelatine.

Neem contact op
Zalmkroket

Zalmkroket

Zalmkroket

kartonnen doos, gevroren a 20 stuks
Bevroren – 18 gr. Cels.
koeling 48 uur, gevroren –18 gr.Cel. 5 mnd
75 gram

Onze zalmkroket wordt geproduceerd zonder toevoeging van alcohol en runder/varkensgelatine.

Neem contact op
Garnalenkroket

Garnalenkroket

Garnalenkroket

kartonnen doos, gevroren a 20 stuks
Bevroren – 18 gr. Cels.
koeling 48 uur, gevroren –18 gr.Cel. 5 mnd
75 gram

Onze garnalenkroket bevat 20% garnalen.
Onze garnalenkroketten worden geproduceerd zonder alcohol.

Neem contact op
Hollandse garnalenkroket

Hollandse garnalenkroket

Hollandse garnalenkroket

kartonnen doos, gevroren a 20 stuks
Bevroren – 18 gr. Cels.
koeling 48 uur, gevroren –18 gr.Cel. 5 mnd
75/80 gram

Onze Hollandse garnalenkroket bevat 30% garnalen.
 

Neem contact op

Vissalades

(8)
Zalmsalade

Zalmsalade

Zalmsalade

plastic potten en emmertjes
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 2 weken
1, 2½, 5, en 10 Kg
Neem contact op
Zalm puur

Zalm puur

Zalm puur

plastic potten en emmertjes
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 weken
500 gr, 1 en 2½ Kg
Neem contact op
Krabsalade

Krabsalade

Krabsalade

plastic potten en emmertjes
Koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 4 weken
500 gr, 1, 2½ ,5, en 10 Kg
Neem contact op
Tonijnsalade

Tonijnsalade

Tonijnsalade

plastic potten
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 4 weken
500 gr en 1 Kg
Neem contact op
Huzarensalade

Huzarensalade

Huzarensalade

plastic emmers
Koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 4 weken
1, 2½, 5 en 10 Kg
Neem contact op
Garnalensalade

Garnalensalade

Garnalensalade

plastic potten en emmertjes
Koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 4 weken
1 en 2½ Kg
Neem contact op
Volendammersalade

Volendammersalade

Volendammersalade

plastic potten en emmertjes
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 weken
1, 2½ en 5 Kg
Neem contact op
Kip kerrysalade

Kip kerrysalade

Kip kerrysalade

plastic potten en emmertjes
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 weken
1 en 2½ Kg
Neem contact op

Vissauzen

(3)
Cocktail, Knoflook & Ravigottesaus

Cocktail, Knoflook & Ravigottesaus

Cocktail, Knoflook & Ravigottesaus

tubes en emmertjes, 1, 2½, 5, en 10 Kg
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 maanden
Neem contact op
Zwarte Bonen- & Garnalensaus

Zwarte Bonen- & Garnalensaus

Zwarte Bonen- & Garnalensaus

emmertjes, 1, en 2½ Kg
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 maanden
Neem contact op
Dille Wittewijn-, Remoulade- & Kibbelingsaus FS

Dille Wittewijn-, Remoulade- & Kibbelingsaus FS

Dille Wittewijn-, Remoulade- & Kibbelingsaus FS

emmers, 10 Kg
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 3 maanden
Neem contact op

Maaltijden, marinade & soepen

(6)
Paella basis

Paella basis

Paella basis

Plastic bakken
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 6 dagen
2 Kg
Neem contact op
Paella kant en klaar

Paella kant en klaar

Paella kant en klaar

Plastic bakken
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 6 dagen
2 Kg
Neem contact op
Tagliatelle kant en klaar

Tagliatelle kant en klaar

Tagliatelle kant en klaar

Plastic bakken
koeling 1 tot 6 graden
gekoeld, 6 dagen
2 Kg
Neem contact op
Gamba marinade

Gamba marinade

Gamba marinade

Plastic pot
droog en koel
gekoeld, 3 maanden
0,75 Ltr.
Neem contact op
Kreeftensoep

Kreeftensoep

Kreeftensoep

Plastic pot
diepvries -18 graden
gekoeld 48 uur en bevroren -18 *** 5 maanden
½ liter
Neem contact op
Vissoep

Vissoep

Vissoep

Plastic pot
diepvries -18 graden
gekoeld 48 uur en bevroren -18 *** 5 maanden
½ liter
Neem contact op